Tryggheten i en akuttandläkare i Stockholm

Har du råkat ut för en olycka och skadat dina tänder så att du fått besvär och kanske även värk? Då kan det kännas tryggt att veta att du alltid kan få tag i en akuttandläkare när du bor i Stockholm.

En olycka sker alltid mycket snabbt och ofta även på de sämsta av tillfällen. Det kan vara när du är på resa, på väg till jobbet eller på kvällar och helger. Och ifall du då behöver söka vård så kan det ofta hända att du inte kan få hjälp av din ordinarie läkare eller tandläkare, även ifall olyckan sker på dagtid under en veckodag. Men du behöver inte oroa dig. Det finns alltid hjälp att få ifall du skadar dig, och även ifall du skulle skada dig så pass att du är i behov av en akuttandläkare i Stockholm. Någonting som du inte kan gå till den ordinarie akutmottagningen för att få hjälp med.

Akuttandläkare till din tjänst

Om du råkar ut för någonting som gör att du behöver hjälp av en akuttandläkare så ska du alltid börja med att ringa dem, för att få rådgivning och tidsbokning. Under samtalet är det viktigt att du berättar precis vad som hänt och även hur allvarligt du upplever din situation.

Är det någonting som du kan vänta en eller ett par dagar med? Eller är det något som du måste få hjälp med direkt? Akuttandläkaren finns till din tjänst, men det är finns ju också många andra som också behöver hjälpen. Därför är det viktigt att det först sker en bedömning gällande hur viktigt det är att du just får den akuta hjälpen.

Dags att besöka en akuttandläkare

När en bedömning har skett och du har fått en tid, så är det också viktigt att du vet om att det endast kommer ske en provisorisk lösning på ditt problem. I vissa fall kan det räcka med en kort behandling, men i de flesta fall kräver ditt bekymmer en behandling som tar längre tid än vad en akuttandläkare har tid till.

Det kanske låter lite tveksamt för dig, men du kan alltid lita på att när du går ifrån ditt besök hos akuttandläkaren så har dina bekymmer stabiliserats och du mår inte längre lika dåligt. Vid smärta så kan du även få tillfällig hjälp med smärtstillande medel, till din ordinarie tandläkare kan titta på dig och åtgärda alla dina besvär.

26 Nov 2021