Tandläkare i Solna – för friska och starka tänder

Få högklassig tandvård av erfarna tandläkare i Solna. Här blir du hjälpt med alltifrån vanliga undersökningar till avancerad tandvård med den modernaste tekniken och utrustningen.

Från vanliga rutinundersökningar till lagningar, kirurgi samt estetisk tandvård. Hos din tandläkare i Solna finns det mesta att hämta när det kommer till modern tandvård. Med erfaren personal som verkligen tar kundfokus på allvar och med den allra senaste tekniken, kan man känna sig lugn hos en tandläkare i Solna. Man kan ofta boka en tid om man bara behöver rengöra från tandsten, likaså om man känner att det är dags för en tandblekning. Alla vill ha en god munhälsa och friska tänder. Det hänger ofta ihop med det allmänna måendet. Dålig tandhälsa kan ofta leda till andra hälsoproblem. Så ta din tandvård på allvar.

Tandläkare som gör det lilla extra

Nuförtiden går det tack vare modern forskning ofta att erbjuda den bästa tandvården till allmänheten. När du bokar en tid för första gången hos din tandläkare i Solna, blir du först erbjuden en rutinundersökning för att man ska kunna bedöma den allmänna tandhälsan. På kliniken tar man ett par röntgenbilder och fastställer sedan om det behövs någon behandling. Man kan efter första besöket ofta få ett kostnadsförslag från tandläkaren, så man är lite förberedd på vad det hela kommer att landa på. Din tandläkare tar dina önskemål på allvar samtidigt som han eller hon kan ge välavvägda råd för steget mot bättre tänder och ett allmänt bättre mående.

1 Feb 2022