I Uppsala kan du få företagshälsovård

För att du ska kunna få företagshälsovård om du är anställd måste det företag du jobbar på ha ett skriftligt avtal med någon som erbjuder företagshälsovård i Uppsala. Här är några tips.

Företagshälsovård i Uppsala kan erbjudas av en mängd olika företag som har hälsa som sin företagsidé. Det är arbetsgivarens ansvar att genomföra och skriva avtal med ett företag som har hälsa på programmet. Det brukar innebära att det finns läkare och dietister, sjukgymnaster och massörer. En och annan psykolog kan även vara kopplad till detta team. För det är just det som är poängen, att det är ett team som kan ta hand om dig och se till att du håller dig på benen istället för att ligga och må dåligt i sängen. Om du behöver kan du få träffa en läkare eller en dietist om du tycker att det är lämpligt. En massör kan du gå till om du har mycket spänningar i kroppen, och speciellt i musklerna, eller till en sjuksköterska om du behöver någon form av injektion eller allmänna hälsoråd.

Fråga om ditt företag kan erbjuda dig företagshälsovård

För att du ska kunna bli erbjuden företagshälsovård krävs det kanske att du har ett intresse av att hålla dig frisk själv. Ju större påtryckning från dig på jobbet desto större möjlighet att du får den hjälp du behöver. Vem vet hur mycket företaget kan tjäna på att du håller dig frisk och kan gå till jobbet varje dag? Och vem vet hur mycket bättre du kommer att må? Läs mer om företagshälsovård på den här hemsidan: företagshälsovårduppsala.se

26 Jan 2022