Givande PT-utbildning

Är du trött på ditt vanliga dagsjobb och vill testa något nytt? Trivs du med träning och kontakt med människor så kan en PT-utbildning vara något för dig.

Moa var så otroligt trött på att ständigt jobba, men trots det känna sig fattig. Det kändes som hon missade hela livet för allt gick ut på att jobba. Tiden efter jobbet ville hon helst spendera på gymmet, det var där hon mådde som bäst. Men då missade hon alla chanser att umgås med sina vänner och hitta på andra saker.

Moas dröm var att kombinera nytta med nöje. Tänk att få jobba med något hon verkligen älskar. Det var då hon såg annonsen om en PT-utbildning. Där satt den, det var det hon ville bli! Hon hade alltid haft ett brinnande intresse för träning och även hjälpt sina vänner för träning. Tänk nu om hon kunde göra det och få betalt.

Hur lång tid tar en PT-utbildning?

Moa ville inte vänta med att ansöka om en PT-utbildning, det var ju trots allt hennes dröm det handlade om. Hon fick kontakt med de som höll i det och fick reda på hur allting låg till. Eftersom delar av kursen var på distans och det inte var någon tidspress kunde hon fortsätta på sitt vanliga jobb.

Det behövde hon bara göra tills att hon var färdigutbildad och hade fått tillräckligt många kunder för att klara sig. Nu skulle Moa börja leva sitt liv på riktigt och bryta sig loss från ekorrhjulet en gång för alla. Vilken resa det skulle bli.

2 Apr 2023