En trygg vård

Alla förtjänar vi samma vård oavsett varifrån vi kommer eller hur gamla vi är. När man blir äldre kan man behöva någon som kommer hem och hjälper en med vissa saker. Då kan man få hemtjänst.

Vi blir förhoppningsvis alla gamla en vacker dag, alternativet är inte särskilt lockande. De flesta vill nog kunna bo kvar hemma i sitt eget hem så länge som möjligt på ålderns höst, men det är inte alla gånger det fungerar. Har man behov som gör att man kräver full tillsyn och vård dygnet runt, så kan det vara så att man får flytta in på ett hem, ett äldreboende helt enkelt. Men för de personer som fortfarande klarar det mesta själva och inte behöver tillsyn dygnets alla timmar finns det istället hemtjänst.

Hemtjänst på dina villkor

Letar ni efter hemtjänst i Sundbyberg eller i närliggande områden kring Stockholm? Det finns många företag, både privata såväl som kommunala, som tillhandahåller dessa typer av tjänster.

I slutet av livet när vi har levt hela våra liv med allt vad det innebär, arbetat och så vidare, då kan många av oss lida av diverse olika krämpor. Vissa kanske inte längre kan städa och hålla rent i sitt hem. Då kan det vara det som den personen behöver hjälp med, medan det för andra kan handla om större svårigheter, som att duscha och ta hand om sin egen hygien till exempel. Man har rätt att få den hjälp man är i behov av, helt på sina egna villkor.

25 Dec 2020