Akuttid hos kiropraktor i Vasastan

I akuta lägen är det bra att det finns kiropraktor nära till hands, i Vasastan. Fast helst vill man ju slippa gå dit. Då är det träning av muskler som gäller.

Åh nej! Nu hände det igen – det som inte fick hända. Varför hade hon slarvat så? Anne hade lyft en stor säck med hundmat (utan att böja på knäna) och samtidigt vridit på kroppen. Ryggskottet satt som en smäck. Hon rätade långsamt, långsamt på ryggen. Sen gick hon med små, små steg till skåpet och tog en värktablett. Hon hade lärt sig att det var bäst att göra det med en gång.

Hon la sig på soffan och tog upp mobilen. Det var ett tag sen som hon senast var hos sin kiropraktor i Vasastan, men numret fanns som tur var kvar i kontaktlistan. Det var lika bra att ringa direkt för att försöka få en tid så snart som möjligt.

Kiropraktorn rekommenderade träning

Kiropraktorkliniken var, som alltid, pålitlig. De utlovade akuttid inom 24 timmar och de löftet höll de minsann. Till dess fick det bli mer värktabletter och liggande vila.

Dan därpå tog Anne en taxi till kliniken och stapplade in på mottagningen. Kiropraktorn som tog emot henne tittade i journalen och konstaterade att detta inte var första gången hon hade problem. Han skulle manipulera och massera. Utöver det så rekommenderade han henne att träna upp muskelkorsetten runt bålen. Det var lite pinsamt tyckte Anne. Hon hade ju fått rådet förut men inte tagit tag i det. Nu skulle hon verkligen se till att det blev av.

Mer om en kiropraktor kan du läsa på denna sida: https://www.kiropraktorvasastan.se/

25 Jan 2023